Огромни дупки в сухо време и малки водни басейни по време

...
Огромни дупки в сухо време и малки водни басейни по време
Коментари Харесай

На улица в елитен столичен квартал: Огромни дупки и малки водни басейни

Огромни дупки в изсъхнало време и малки водни басейни по време на дъжд - по този начин наподобява улица в елитния столичен регион " Лозенец ", която е единственият път на живеещите наоколо до близката автобусна спирка.

Въпреки че прекосяването с детски колички, а към този момент даже и с коли, е съвсем невероятно , хора от региона настояват, че никой не обръща внимание на казуса, предава

Улицата е пресечка на бул. „ Симеоновско шосе ”. Била в неприятно състояние от 5-6 години , описаха живеещи в региона. Дупките са мотив за скъпи поправки на колите им, а обувките им са кални всекидневно. Не липсват и потърпевши деца. 

Момчил Якимов от столичния регион " Лозенец " изясни, че повода улицата да не се ремонтира е недовършен развой по отчуждаване на част от нея. Той изясни, че процедурата към този момент е задвижена, само че ремонтирането ще се случи най-рано след година и половина.

Живеещите в кооперациите в близост не са удовлетворени и желаеха най-малко тя да бъде заравнена, тъй че да може да се употребява.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР